BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 23 May 2011

today ,who i really am ! baru ak sedar tak semua lelaki baek , kan kan , dan tak semua jahad , bout dea pun ak ta care sangad , coz ak pcye ramai lagi kad lua sana yang jao lbihh baek dari dea ,hee be strong chill lynda ! ad sorang mamat nihh , ak like gila kad dea kot , tp kita urg just scandal jea , dea oke lha chomell , suka tenguk muka dea , hha , tp perangai dea tuhh buad ak takk beerkenan , ramai pompuan hmm , tp tape ak pun baru jea kenal dea , hope lame lame ak pham dg perangai dea yang ta ckop sato tuhh hha , btw ak da in love <3 hee , tinggal na btoi kan keadaan jea now , ak knl pun dari mmb , time tuhh tga bestbest dance , then dea terus datang , hee suka gila time tuhh , blik knl2 , then sampai now , hee ily ! try the best kad dea :) ilysm more everyday and i will do all my best to you capital D ! <3

Tuesday, 10 May 2011

10may11

adlha surg exbf ak nihh , ak sayang dea tp ad sometime ak ta care kad dea , hmm ak pun tatao aa asal , pape pun ak na dea tao ak syg dea , tape lha mgkin baek kita urg clash , dea pun ta bhagia dg ak , ak buad dea mcm ad tade jea dlm hidup ak , sory sesangat you ! tao smua sala i kan , i ego ! selfish ! ta dga ckap you , tp ad sato hal you kne tao , i still loving you capital M !

Friday, 18 March 2011

hey hey :)

aq bru bwt blog nih ., hrap korng ske ngan blog aq ni , aq ni bknnyer pndai edit blog pon ., gtuII je :D
salam knalan ., :)